Search
Close this search box.

Club de Naturalistes del GEPEC

Tens entre 11 i 18 anys i et preocupa el medi ambient?

 

Vols crear un grup naturalista o per defensar la natura i lluitar contra el canvi climàtic?

 

Jornada gratuïta de trobada per a joves per compartir inquietuds sobre el medi ambient i el canvi climàtic i crear un lloc i grup per decidir accions en pro de la natura

Els i les joves volem transformar el nostre futur.

 

A qui va dirigit: a joves d’entre 11 i 18 anys.

Lloc de trobada: Parada del GEPEC-EdC a la fira de nadal de Roquetes

Horari: 12:30h a 13:30h

Sortides de descoberta, acampades a la natura, debats sobre el canvi climàtic, accions de neteja… Vine i organitza’t, un grup de joves implicats en l’entorn, la natura i el futur.

Cistella

2 Responses

  1. Hola, la meva filla esta interesada en la trobada, pero vivim a una hora del Ebre. Aixi que ens preguntem, si esta pensat crear mes grups de joves per diferents zones? Nosaltres estem al Baix Camp. Pot ser penseu crear un grup a Reus o Tarragona?
    Gracies per la resposta!
    Antje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.