consum responsable

Club de Naturalistes del GEPEC – MARÇ

Aquesta activitat ha quedat ajornada.

 

 

 

Tens entre 11 i 16 anys i et preocupa el medi ambient?

 

Vols participar del grup naturalista de Roquetes per defensar la natura i lluitar contra el canvi climàtic?

 
Activitat gratuïta.
 
Si no has participat mai d’aquesta activitat, has de fer la inscripció en aquestaweb, i després demanar algun adult responsable que empleni el següent formulari: https://forms.gle/g1UzpzpHWbRHUDdZ8

El mes de març, tractarem temes com el consum responsable, els productes km0, com podem tenir un estil de vida Residu 0, i quin paper tenim per cuidar el planeta quan consumim.

Els i les joves volem transformar el nostre futur.

 

A qui va dirigit: a joves d’entre 11 i 18 anys.

Lloc de trobada: Davant la Biblioteca Municipal de Roquetes.

Horari: 17:30h a 18_30h

Sortides de descoberta, acampades a la natura, debats sobre el canvi climàtic, accions de neteja… Vine i organitza’t, un grup de joves implicats en l’entorn, la natura i el futur.

Emplena el formulari d’inscripció i ens posarem en contacte amb tu el més aviat que puguem.

 


Revisa la safata d’SPAM.

 

Activitat subjecta a la normativa COVID-19 del moment.

Location

Seu Roquetes
Davant Biblioteca Municipal. La Ibèrica 3er pis.

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.