Cens de nius d’orenetes a la ciutat

Activitat gratuïta de l’Escola de Naturalistes del GEPEC a Roquetes. En aquesta ocasió serà per a tota la família, ja que realitzarem un cens de nius d’oreneta cuablanca a Roquetes, per tal de realitzar Ciènica Ciutadana.
Us proposem participar del projecte orenetes, una iniciativa de l’Institut Català d’Ornitologia,  d’estudi dels ocells i el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) dels pobles i ciutats de Catalunya, Balears i País Valencià.

Imatge: orenetes.cat

Ens trobarem davant la Biblioteca Municipal de Roquetes, on explicarem la importància d’aquesta espècie i donarem les instruccions del cens i realitzarem una primera pràctica.
Seguidament, ens repartirem els diferents quadrants de la ciutat. Les diferents famílies realitzaran el cens en diferents zones.
Al finalitzar, ens trobarem a l’Hort de Cruells per compartir els resultats.
Què heu de portar: no necessiteu cap tipus de material. Si ho voleu, podeu portar prismàtics.
A qui va dirigit: a famílies amb infants a partir de 6 anys.
Lloc de trobada: davant la biblioteca municipal Mercè Lleixà de Roquetes
https://g.page/BiblioRoquetes?share
Durada: aproximadament 2 hores.

A l’hora de fer la inscripció, us demanem que inscriviu tots els membres de la família que voleu participar, així com l’edat de l’infant (al costat del seu nom).

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Roquetes.

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.