Capafonts, de font a font

Aquesta activitat està completa, us podeu inscriure en llista d’espera a activitats@gepec.cat (atenció, no rebreu cap correu electrònic si no queden places lliures)

Observarem l’entorn natural en la seva globalitat i ens fixarem també en els petits detalls

Sortirem del poble en direcció a la Font de la Llúdriga, pujarem als Motllats pel pont de Goi. Passarem per la Font Nova i els cingles de l’Escudelleta i retornarem a Capafonts per la Foradada.

Lloc: Capafonts

Dificultat: mitjana

 

Porteu: esmorzar, barret, aigua i calçat i roba de muntanya.

ATENCIÓ: NO es permet venir en gos a aquesta activitat.

 
 
Places limitades.
Quedarem a les 8:00h als Cinemes Lauren’s de Reus i a les 9:00h a l’entrada de Capafonts. L’excursió és una matinal llarga. Aproximadament arribarem a les 15:00h a Capafonts (sense dinar, us recomanem portar un bon esmorzar)
 

A càrrec de Fina Isern.

Per fer la inscripció, envieu un correu electrònic a activitats@gepec.cat amb la següent informació:

 
– Nom i Cognoms de TOTES les persones participants

– Edat (si hi ha menors d’edat)
– Telèfon i correu electrònic
– DNI (per l’asegurança)
– Si anireu a Reus o a Capafonts (atenció: el GEPEC no es pot fer responsable de les places disponibles als vehicles particulars que surten des de Reus)

 

 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Cistella

One Response

  1. Bon dia

    Voldria assegurar-me que vau rebre la meva petició d’inscripció a l’excursió de Capafonts

    Moltes gràcies

    Isabel Baixeras
    649451150

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.