CAPAFONTS

Amb la Fina Isern descobrirem  les plantes, roques, rastres i tot el que envolta aquest indret fascinador.

La trobada és a les 8 al vells cines Lauren de Reus o a les 9 a l’entrada de Capafonts. El recorregut fa pujada. Cal que estigueu acostumats a caminar. Anem a poc a poc. Parem a explicar plantes, roques, rastres, etc. Recorregut circular: Tosques- Cova Gralles – Pont de Goi – Font Nova – cova Grèvol – Foradada.

Cal portar aigua, bon calçat, bastons, barret, esmorzar.

ATENCIÓ:Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat :

El lloc de trobada 

Nom i cognoms 

Núm del DNI 

Telèfon

No es permet venir amb gos.

l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

 

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.
Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.
Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Les places són limitades.

 

Cistella

2 Responses

  1. Hola, jo sóc sòcia però la meva parella no, podem anar els 2 a l’activitat de Capafonts?

    1. Bon dia,
      Podeu venir els dos sense cap mena de problema. Heu de fer la inscripció posant 1 persona sòcia, i 1 persona no sòcia. Aquesta sortida té un preu de 10€ per a persones no sòcies i gratuït per a persones sòcies.

      Si tens qualsevol problema ens pots escriure a activitats@gepec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.