Search
Close this search box.

Campus de Primavera a Roquetes

Activitats de natura per a infants de 5 a 11 anys. 

 

Lloc: Aula de Natura i hortet del GEPEC-EdC a Roquetes. Torre d’en Gil (davant i al costat de la Biblioteca de Roquetes)

 

Sempre que el temps ho permeti, es realitzarà activitat a l’exterior. En cas de pluja, es disposa d’una aula de natura a la mateixa zona

 

Dates:
11 a 14 d’abril 2022

Horari: 9:00h a 13:00h (amb possibilita d’acollida des de les 8:30 i fins les 13:30)

Preu:
Socis GEPEC: 30€

No socis: 40€


Hortet, caixes niu, rastres d’animals, observació d’ocells, joc lliure… 4 dies d’activitats de natura en grup!

L’activitat es durà a terme amb un mínim de 6 inscripcions.

 

 

 

Si teniu dubtes o preguntes, podeu contactar a educa@gepec.cat

Un cop us inscriviu, rebreu un correu de confirmació.

També rebreu un correu amb informació detallada i els fulls d’inscripció.

Location

Seu Roquetes
Davant Biblioteca Municipal. La Ibèrica 3er pis.

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.