Caminada pel Dia Mundial del Medi Ambient (Reus)

El dia mundial del medi ambient és un dels dies més senyalats del nostre calendari, ja que ens permet posar de manifest el nostre dia a dia al GEPEC-EdC, continuar exigint canvis estructurals i avançar cap a una societat més sostenible, justa i respectuosa amb l’entorn.

Aquest any volem celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) organitzant una caminada popular pels voltants de Reus.

Dia de la caminada: 11 de juny
Lloc de sortida: 10h des del Passeig Mata de Reus
Lloc d’arribada: 11:30h Passeig Mata de Reus
Distància: 4km

Aquesta activitat està oberta a totes les edats.

Cistella

3 Responses

    1. Bon dia Misericòrdia, hem vist el teu comentari però no ens surts com inscrita a la caminada. Et podries registrar des d’aquesta pàgina web, o sinó trucar-nos a la oficina per poder confirmar-ho? Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.