La biodiversitat als oliverars del Montsià

Els oliverars del Montsià, territori únic per recuperar i protegir la biodiversitat.
 
Descobreix quina fauna i flora podem trobar en els camps d’oliveres, visitant una de les finques del GEPEC-EdC a Ulldecona.
 

Activitat gratuïta, organitzada per l’Associació Cultural Sant Jordi de l’Ampolla, i conduïda per Manolo Sànchez i el GEPEC-EdC.

 

Llocs i hores de trobada:

 

Des del lloc de trobada d’Ulldecona, anirem en vehicles particulars fins a la finca i punt de sortida.

 

 

Porteu: aigua i esmporzar, roba còmoda, binocles (si en teniu)

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Quan feu la inscripció, poseu el nom i cognoms de totes les persones que hi assitireu. 

 

Rebreu un correu electrònic amb els detalls de la sortida (lloc de trobada, telèfon de contacte del guia, etc) el dijous anterior de l’activitat.


 

 

No rebreu confirmació si feu la inscipció el divendres anterior a l’activitat , passades les 18:00h.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

 

Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

 

Aquesta activitat es realitza amb la  col·laboració de: https://molidelacreu.com/

I el suport de:

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.