Big Day a l’Ebre

La Fundació Plegadis i Birding Catalunya organitzen una cursa ornitològica cooperativa el proper 9 d’octubre a les Terres de l’Ebre, i el GEPEC-EdC ens hem animat a fer-hi un equip. 

 

T’apuntes en natros? 🙌

 

 


Per fer aquest Big Day amb el GEPEC-EdC, contacta i t’informarem: activitats@gepec.cat 


Indica’ns el teu nom, telèfon i població.

 

 

Ens trobarem a les 7:30h a Deltebre, a l’Aparcament del supermercat Dia: https://goo.gl/maps/UYwkFvyku2y9LVPG6

Ruta prevista: Alfacada – Violí – Balada – Tancada – Poblenou – Embut – Plegadis
 

 

 

Intentarem compartir vehicles, i ens anirem movent en vehicles en diferents punts per realitzar les observacions, fins arribar a la Fundació Plegadis, on entre tots i totes farem el dinar i compartirem la experiència.

Preu: gratuït:

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.