Els secrets del Delta en bicicleta

Aquesta activitat ha estat anul·lada, disculpeu les molèsties.

 

 

Aquesta és una sortida interpretativa d’Educació Ambiental en bicicleta, al voltant de l’Encanyissada.

 

Ximo Estellé ens acompanyarà en una ruta per la Ribera (Delta de l’Ebre), on descobrirem els secrets del Delta. 

Porta la teva bici i ens posem en ruta!

Lloc de trobada: Plaça Jardí de Poblenou del Delta, davant l’ Església

 

 

Horari: 9:30 a 13:30

Ruta circular de 16.5 km. 

 

No inclou bicicleta. No ens fem càrrec de les possibles reparacions necessàries de la bibcicleta durant el recorregut, recomanem que porteu el kit de reparació.

 

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats dels correponents adults responsables. 

 

Recomanem portar binocles, aigua i esmorzar.

La ruta és adequada per a infants a partir de 10 anys. És una ruta sense desnivell, però la durada i l’horari (pot fer calor) fa que sigui de dificultat mitjana.


L’hora de finalització és aproximada, ens adaptarem al ritme del grup.

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

Les inscripcions es realitzen per la web. El dijous anterior de l’activitat rebreu un correu electrònic amb els últims detalls necessaris.

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.