ALFORJA-PUIGCERVER

l’Hilari Aragonès ens explicarà curiositats  d’aquesta part de la geografia Catalana, on gaudirem de la natura. Si tenim un dia clar podrem albirar el Pirineu i la Punta del Fangar.

Punts de Sortida;

07:30 Estació de trens Reus o a les 08:00 Pàrquing Alforja https://goo.gl/maps/CDGbma7AkhWvmD9s6

Passarem pel camí de Riudecols-Coll del banys-Cresta de Miramar -Obagues-Coll del mort- Serra del fullat. I baixarem al Coll de la Creu-l’Hort de Puigcerver- Puigcerver- La Miranda- Coll de cortiella- la Canaleta- la riera d’Alforja

Ruta circular de dificultat mitja-alta  i amb un desnivell de 800 m positiu. Cal remarcar que passarem per una tartera de 300 m de longitud i uns 150 m de desnivell. Durada aproximada de l’activitat 9 hores.

L’activitat s’acabarà aproximadament a les 17:00. És a dir porteu esmorzar, dinar i aigua.

Es recomana portar paravent, calçat i roba de muntanya.

Atenció : l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Organizer

Hilari Aragonès
Phone
654 29 72 79

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.