ALCOVER, MOLINS I FADES

Iniciarem la sortida des de Alcover per la vall del riu Glorieta, al cap d’uns 3,5km arribarem a la zona descans amb gronxadors del Mas d’en Forès. És un lloc molt bonic, on pararem i esmorzarem.

Havent esmorzat caminarem uns 4km per arribar al Niu d’Àliga i una mica més amunt a 20 minuts trobarem el racó de les fades. Aquests indrets són delicats, però no son gens difícil només s’ha de vigilar on fiquem les mans i peus. És a dir en cas de nens  hi ha d’haver algú a prop.

Dificultat mitjana entre anar i tornar farem al voltant de 15 km.

Hora aproximada en que finalitzarà la sortida a les 16:00h.

Es recomana portar aigua, esmorzar i si s’escau dinar.

No poden anar gossos.
 

Llocs i hores de trobada: 

Reus: a les 8:30 davant cinema tancat Lauren C. Camí de Valls 79

Alcover: 9:00 avinguda de Reus 41 al Hiper Hogar https://maps.app.goo.gl/JPtYxNuZ2FN5aMv2A

Atenció : l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.  Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Organizer

Nati Simón

Altres organitzadors

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.