1m2 per la natura: Jornada de neteja a Roquetes en el marc del Projecte LIBERA

El dissabte 3 de juny, el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) organitza una recollida de residus a Roquetes ,al sender de l’observatori. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte LIBERA de SEO/BirdLife i Ecoembes, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes.

L’objectiu de “1mper la natura” és convidar a la ciutadania a deixar cada metre quadrat en el seu estat natural, és a dir, sense residus. D’aquesta manera, també es crea consciència i mobilització envers el manteniment dels espais naturals lliures de brossa, fet que també afavoreix enormement a la biodiversitat.


Lloc i hora de trobada a les 9 de matí a la seu del GEPEC-EdC de Roquetes. Edifici La Ibèrica (Davant biblioteca municipal, 43520 Roquetes, Tarragona

https://goo.gl/maps/6wdapxAPHtbzZrjH

l’Activitat és gratuïta. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament (però No cal que poseu cap número de targeta). És un pas necessari per a que arribi la inscripció.

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat:

Nom i cognoms, núm del DNI i telèfon

Location

Seu Roquetes
Davant Biblioteca Municipal. La Ibèrica 3er pis.

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.