1 ª CAMINADA EN RECORD DEL BLASI

Rojals: Fonts, balmes i masos

Un any després de la seva mort, els amics del Blasi no l’hem oblidat, ni tampoc la seva lluita en defensa de la natura i el medi ambient de la comarca de la Conca de Barberà, on fou delegat del GEPEC durant molts anys.

 

També fou monitor de nombroses excursions per aquestes muntanyes que tant estimava i coneixia pam a pam. De la seva saviesa ens han quedat unes poques engrunes que cada any, per aquestes dates, volem posar a l’abast de tothom.

En aquesta ocasió gaudirem del seu itinerari al Mas d’en Llort i La Pena, amb opció d’allargar-nos cap als Cogullons.. Veurem fonts que ell va ajudar a restaurar, balmes, pintures rupestres, masos antics, pous de gel .. Farem un tast de la vegetació esponerosa del que ha de ser un dels seus somnis estroncats: el Parc Natural de les Muntanyes de Prades

Tindrem l’opció d’una excursió curta (uns 4 hores de marxa real) i una que s’allarga cap als Cogullons (unes 6 hores). No hi ha cap dificultat tècnica excepte una forma físic moderada.

Sortirem esmorzats de l’aparcament de Rojals a les 9:30. Els qui sortim de Reus ho farem en cotxes particulars a les 8:45 a l’estació de trens.

Un cop feta la inscripció, heu d’enviar a activitats@gepec.cat

Nom i cognoms, núm del DNI i telèfon

No podeu venir amb gos.

l’Activitat és gratuïta per als socis. Tot  i així, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament. És un pas necessari per a que arribi la inscripció

ATENCIÓ: Places limitades, totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.

Organizer

Josep Maria Forcadell

Cistella

2 Responses

  1. En principi m’apunto. Vindrà amb mi el meu fill, Aniol Poblet, que també és soci.
    Si finalment no hi podem anar, ja avisarem al monitor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.