Search
Close this search box.

Els contractes de Garantia Juvenil arriben a l’equador

Les quatre incorporacions a la plantilla del GEPEC-EdC, ja fa tres mesos que treballen a l'entitat gràcies al Programa Garantia Juvenil

garantia juvenil 2021

L’octubre del 2021 vam acollir quatre persones joves a l’entitat: l’Eva, la Maria, la Gemma i el Martí. Gràcies a l’ajut concedit dins del programa de Garantia Juvenil, l’entitat va poder ampliar la seva plantilla. Aquesta iniciativa és subvencionada pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Una gran iniciativa que dóna l’oportunitat d’inserir-se en el món laboral a persones joves que han finalitzat els seus estudis.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

L’Eva treballa a l’àrea d’educació ambiental; la Maria defensant el territori, la Gemma redactant i executant projectes de conservació, i el Martí a l’àrea de comunicació en disseny gràfic.

Ja son 17 les persones que treballen a l’equip tècnic del GEPEC-EdC lluitant per la natura.

L’entitat està molt satisfeta amb la tasca que l’Eva, la Maria, la Gemma i el Martí han realitzat fins ara i de com s’han integrat. Els quatre, per la seva banda, també agraeixen l’oportunitat donada per treballar en àmbits específics dels seus respectius camps d’estudi i aprendre encara més, tot mentre ajuden en la lluita ecologista.

“Contractes de treball efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/118/2018 de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2017-2020, amb un cofinançament del 91,98%”

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *