Els contractes de Garantia Juvenil arriben a l’equador

Les quatre incorporacions a la plantilla del GEPEC-EdC, ja fa tres mesos que treballen a l'entitat gràcies al Programa Garantia Juvenil

garantia juvenil 2021

L’octubre del 2021 vam acollir quatre persones joves a l’entitat: l’Eva, la Maria, la Gemma i el Martí. Gràcies a l’ajut concedit dins del programa de Garantia Juvenil, l’entitat va poder ampliar la seva plantilla. Aquesta iniciativa és subvencionada pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Una gran iniciativa que dóna l’oportunitat d’inserir-se en el món laboral a persones joves que han finalitzat els seus estudis.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

L’Eva treballa a l’àrea d’educació ambiental; la Maria defensant el territori, la Gemma redactant i executant projectes de conservació, i el Martí a l’àrea de comunicació en disseny gràfic.

Ja son 17 les persones que treballen a l’equip tècnic del GEPEC-EdC lluitant per la natura.

L’entitat està molt satisfeta amb la tasca que l’Eva, la Maria, la Gemma i el Martí han realitzat fins ara i de com s’han integrat. Els quatre, per la seva banda, també agraeixen l’oportunitat donada per treballar en àmbits específics dels seus respectius camps d’estudi i aprendre encara més, tot mentre ajuden en la lluita ecologista.

comparteix aquesta notícia

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència mentre navegueu i exploreu el nostre lloc web. Accepteu la Política de Cookies. Gràcies.