T’interessa l’educació ambiental? Vine a treballar al GEPEC-EdC!

Si tens menys de 30 anys i t'interessa el lleure infantil i juvenil pots enviar-nos ja el teu currículum i carta de motivació! Tens temps fins el 21 d'agost!

IMG-20180217-WA0035

ràcies al programa Garantia Juvenil, subvencionat pel Servei d’Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, el GEPEC-EdC pot contractar una persona en pràctiques remunerades per un període de 6 mesos a la nostra seu de Roquetes (Baix Camp).

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

Què busquem?

L’entitat busca un perfil de monitor/a d’activitats d’educació ambiental en el lleure amb inquietuds per l’acompanyament respectuós i vivencial dels infants i de la comunitat. És necessari que sigui una persona menor de 30 anys amb títol de Monitor/a i/o director/a de lleure amb Diploma de monitor/a i/o de director/a d’activitats de lleure d’infantil i juvenil, amb el certificat negatiu d’antecedents penals actualitzat. 

Què ofereix l’entitat? 

El GEPEC-EdC ofereix un contracte de sis mesos a jornada completa, amb data pervista d’incorporació al 28 d’agost. La persona contractada tindrà l’oportunitat de formar-se en una de les entitats ecologistes més importants, longeves i arrelades del sud de Catalunya, tot aprenent i participant dels seus mètodes de treball i objectius.

Quines funcions realitzarà la persona contractada?

– Suport en la difusió del projecte de l’Escola de Naturalistes del GEPEC a les Terres de l’Ebre (especialment Tortosa i Roquetes), a través d’activitats, reunions, propostes, etc.
– Creació i/o adaptació de protocols específics, amb el suport del personal de l’equip educatiu, relacionat amb la seguretat i higiene davant la COVID-19, i comprovació de la seva funcionalitat als diferents espais i activitats que es realitzen.
– Revisió de les activitats i ofertes d’educació en el lleure que actualment disposem i realització de propostes d’adequació i millora davant la COVID-19.
– Recopilació i cerca de recursos aplicables per a l’acompanyament emocional dels infants, i creació d’un inventari o banc de recursos que pugui ser útil per a l’equip educatiu (busca i adaptació de contes, de jocs, creació de dinàmiques específiques, etc).
– Suport en la creació, programació i realització d’activitats i accions de reforç a la comunitat, com poden ser dinàmiques, jornades, propostes, etc.
– Acompanyament de les monitores en les activitats amb els infants dels grups de Tortosa i Roquetes (i altres que puguin crear-se)  per tal d’adquirir les competències necessàries d’acompanyament i dinamització de les activitats d’acord amb el projecte educatiu propi de l’entitat.

Quins requisits ha de complir?

– Disposar de títol de Monitor/a i/o director/a de lleure amb Diploma de monitor/a i/o de director/a d’activitats de lleure d’infantil i juvenil emès per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Disposar de certificat negatiu d’antecedents penals actualitzat. 
– Disposició a treballar en caps de setmana. Idear, crear i realitzar activitats amb infants i amb contingut ambiental.
– Domini de l català i castellà (parlat i escrit).
– Ús de programes d’ofimàtica (Word, Excel, Google Drive, correu electrònic).
– Capacitat d’organització, de treball per objectius i en equip, aixi com flexibilitat i adaptabilitat a noves situacions.
– Sensibilitat ambiental, puntualitat i responsabilitat.

Atenció! La persona inscrita no ha d’estar estudiant ni treballant, i ha d’estar registrada com a demandant d’ocupació i com a beneficiària de GARANTIA JUVENIL.

El 21 d’agost tancarem la recepció de currículums i començarem les trucades per concertar entrevistes.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *