Search
Close this search box.

Diferents voluntaris europeus col·laboren amb el GEPEC-EdC

Un any més, el GEPEC-EdC acull a vuit joves europeus que participen en el programa del Cos Europeu de Solidaritat (CES).

VOE

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea i permet a entitats sense ànim de lucre acollir joves d’entre 18 i 30 anys per col·laborar com a part del voluntariat en les seves activitats i accions durant el període de temps de nou mesos. Com en les darreres ocasions, els voluntaris realitzen la seva estada a la finca del Canyadell, un espai on també duen a terme diverses activitats de manteniment i millora, com per exemple, horta ecològica.

La tasca dels voluntaris europeus és de gran ajuda pel bon funcionament de les diferents àrees del GEPEC-EdC. Cada jove col·labora en algun departament de l’entitat com són projectes, defensa ambiental, educació ambiental, comunicació i administració.

Els voluntaris europeus d’enguany són:

Alice (23), de França i molt interessada en el desenvolupament sostenible, dona suport a l’àrea de projectes de l’entitat, participant en el seguiment de flora i fauna del territori.

Marta (26) amant de la natura i original de Polònia, col·labora en l’àrea d’educació ambiental com són les activitats de cap de setmana o el campus d’estiu del GEPEC-EdC.

Teresa (31) biòloga original de Ciudad Real, col·labora a l’àrea de projectes d’estudi i conservació del medi ambient. Realitza projectes com l’atles de mamífers, plantes oblidades o construcció de basses.

Gianluca (24) és un geògraf d’Itàlia que col·labora en l’àrea de defensa ambiental, ajudant en la realització d’estudis de les problemàtiques territorials de l’àrea de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Vincenzo (27) després d’estudiar ADE a Itàlia, decideix realitzar una estada de voluntariat al GEPEC-EdC col·laborant amb tasques de secretaria, administració i facturació a l’oficina de Reus.

Ricardo (24) és un jove biòleg de Portugal que s’ha incorporat a l’àrea de projectes, duent a terme tasques de seguiment de fauna, inventariat d’espècies o transsectes de corriol camanegre, entre d’altres.

Lobke (21), originària de Bèlgica i apassionada de la natura, participa en l’àrea de projectes del GEPEC-EdC, concretament en els diversos projectes de protecció i conservació d’espècies i ecosistemes.

Irene (30) va estudiar matemàtiques a Itàlia i ajuda en les diferents tasques de comunicació i comptabilitat de l’entitat. Realitza cartells, ajuda amb la botiga i realitza estadístiques de XXSS.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *