Date

18 jul. 2022
Caducat!

Time

19:00 - 20:30

Setmana de foment del voluntariat ambiental del sender blau

Atenció, les activitats del sender blau d’aquesta setmana han quedat anul·lades. 

Si tenieu inscrició feta, heu rebut un correu electrònic (reviseu safata d’SPAM)

Torredembarra

Setmana per contribuir al coneixement i conservació del litoral torrenc mitjançant el coneixement del barri pescador i i Muntanyans mitjançant la implicació ciutadana en forma de voluntariat.

Dates: 18, 20 i 22 de juliol de 2022
Hora d’inici i final de l’activitat: 19 a 20h30
Lloc de trobada de l’activitat: Cal Bofill

18 juliol: Fes voluntariat pels corriols i els Muntanyans del sender blau.

20 juliol: Fes voluntariat amb les tortugues marines del sender blau. Activitat formativa de voluntariat.

22 juliol: Fes voluntariat pels ratpenats del sender blau. Els ratpenats són els mamífers més desconeguts i amenaçats, tot i que contribueixen enormement a l’equilibri natural dels nostres ecosistemes, així com al control de plagues. Les persones que vulguin formar part d’aquest grup de voluntariat rebran una formació específica que els capacitarà per a poder fer el seguiment

Sender Blau és un guardó que l’ADEAC atorga als ajuntaments que s’esforcen per mantenir els camins, amb l’objectiu de transformar-los en recursos valuosos per a activitats recreatives, turístiques i, sobretot, d’educació ambiental. 

 

El Sender Blau de Torredembarra surt de Cal Bofill, Centre d’Activitats Mediambientals i Centre Bandera Blava, i continua pel barri de pescadors de Baix a Mar per donar a conèixer els edificis d’interès històric i patrimonial. 


Baix a Mar es va peatonalitzar l’any 2012. Finalment, el sender segueix els 2,2 quilòmetres de la platja de Els Muntanyans i l’espai natural protegit, amb dunes i maresmes, i fins a 11 hàbitats d’interès ecològic.

Amb el suport de: Ajuntament de Torredembarra, Regidoria de Sostenibilitat.

Location

Torredembarra

Organizer

Ramon Ferré
Phone
675384707
Website
https://goo.gl/maps/5xvb4SdfCbdFiJVf8
Codi QR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.