Setmana Prevencio residus

Date

22 - 24 nov. 2022
Caducat!

Time

17:30 - 19:00

Setmana de prevenció de residus

Torredembarra

Dimarts 22 de novembre: Fem una bossa a partir d’una samarreta vella.
Porta la teva camiseta vella i t’ensenyarem a convertir-la en una bossa multifuncional. A més, si és blanca o de color clar, la podrem decorar amb tints naturals.
Dijous 24 de novembre: Fem manualitats amb restes de roba

Horari: 17:30 a 19:00
Lloc de trobada de l’activitat: Cal Bofill

Aquesta activitat necessita inscripció al correu: natura@riugaia.cat

Activitat organitzada per GEPEC-EdC, Associació Mediambiental la Sínia i Ecologistes en Acció.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. 

L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

 

 

Una Setmana Europea per:

 

– Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
– Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.
– Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
– Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

La 14 edició tindrà lloc del 19 al 27 de novembre de 2022 i el dia temàtic ha posat el focus en els tèxtils, treballem plegats per un planeta residus zero!

Amb el suport de: Ajuntament de Torredembarra, Regidoria de Sostenibilitat.

Location

Torredembarra
Codi QR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.