Descobrir l’Ebre amb caiac

VINEBRE-MORA

El tram de riu que trobem entre Vinebre i Móra és un dels trams més salvatges de l’Ebre, Malgrat anar flanquejat en bona part per la carretera i la via del tren. Però el soroll dels vehicles o del tren al passar quedaran ràpid en un segon pla de seguida que entrem a l’aigua. Aquest tram del riu ens permetrà admirar el bosc de ribera en tota la seva esplendor, que començarà a adoptar el color de la tardor, i segurament ja trobarem aus migradores que vénen a passar l’hivern, com el Corb Marí Gros.

És en aquest tram on podrem veure, sempre que les condicions del riu siguin les adequades, algunes de les illes més boniques de l’Ebre, com la Illa de Subarrec. Aquesta illa és una de les moltes illes que actualment estan protegides, i el seu encant no deixa a ningú indiferent. Serà una estona de viure el riu intensament, escoltant només el murmureig de l’aigua i el cant dels ocells. També passarem per altres punts emblemàtics com el Pas de l’Ase o la desembocadura del riu Siurana, entre d’altres. La ruta en si ens comportarà unes 2 o 3 hores, segons condicions del riu i perícia dels participants, però en general és una activitat apta per a tots els públics. La intenció de l’activitat serà donar a conèixer en termes generals l’ecosistema de l’Ebre i algunes de les seves problemàtiques actuals. A mig camí hi ha prevista una petita aturada per estirar les cames,  i aprofitarem per prendre un vermutet. Durant el trajecte el guia o guies anirem explicant l’entorn.

 

https://maps.app.goo.gl/oKoAPKTYKs8mZvMz8

Lloc i hora de trobada  a les 10 del matí a l’embarcador de Vinebre .

 

 

Els menors de 8 anys no paguen, sempre que vagin en un caiac doble amb dues persones més. En cas contrari, si ocupen una plaça de “remador” paguen.

En el cas de ser menor de 8 anys i  d’anar  en un caiac doble heu de fer la inscripció igualment. Tot i ser gratuïta, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament. És un pas necessari per a que arribi la inscripció. 

El GEPEC-EdC podrà suspendre l’activitat  per causes meteorològiques , o en cas de no tenir un mínim d’inscripcions, així com per altres motius.

 

Atenció:  Les places són limitades i les vendes son definitives  no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. 

 

Qualsevol dubte o aclariment enviar un correu electrònic a activitats@gepec.cat

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.