Els i les joves també poden gaudir de la natura amb el Club de Naturalistes. Un espai mensual per a fer sortides a l’aire lliure, descobrint la fauna i flora que ens envolta i proposar un plegat d’activitats per seguir divertint-se mentre prenen consciència sobre el medi ambient.

L’Escola de naturalistes és per a nens i nenes de 5 a 11 anys, però què passa després? Com que molts joves naturalistes volen seguir en contacte amb la natura es va posar en marxa el projecte del Club de Naturalistes, un espai mensual per a joves de 12 a 18 anys on es realitzen activitats al voltant de Roquetes.

Al créixer anem adquirint obligacions i un format setmanal com l’Escola de Naturalistes pot suposar massa temps en unes agendes ja prou apretades. Per això el Club de Naturalistes és un espai mensual que permet seguir vinculat/da amb la natura deixant espai als nous canvis que comporta l’institut.

Amb l’acompanyament d’una persona adulta experta en l’àmbit naturalista, sortim a descobrir l’entorn i fem activitats diverses d’identificació de fauna o petjades, de taxació de flora, realitzem petites excursions per espais naturals o simplement anem a l’aula i parlem dels temes de natura que més ens intriguen.

Preu:

  • Soci/es del GEPEC-EdC: Gratuït
  • No soci/es del GEPEC-EdC: 10€ per sessió (sense comptar imports extra) 

Vols venir al Club de Naturalistes? Apunta-t’hi!

Pròximes sortides: (Linkar amb etiqueta Club de Naturalistes de l’Agenda)

Vols fer pràctiques de lleure amb nosaltres? Contacta’ns