Ocells de Salou Juny

Sortida d’observació d’aus. De la mà d’Eugeni Capella, biòleg.
 

Sortida de nivell inicial, per a persones que es volen iniciar en l’observació d’aus. 

 

Lloc de trobada: Vela de Salou. https://goo.gl/maps/hQ37L65ZJVds8Ra57

 

Atenció: el camí de ronda per on s’inicia la sortida és un camí amb moltes escales.

Horari: 11:00h a 14:00h: sortida a peu per identificar les aus comunes de Salou, des de la Vela fins a la Punta del Cavall.

 

 

Què heu de portar: aigua, roba adequada al temps, prismàtics. Guia d’ocells (si la teniu). Us recomanem portar dinar de pícnic.

 

L’activitat acaba a les 14:00h a la Punta del Cavall. La tornada la realitzareu sense el guia pel mateix recorregut, a la inversa. Us recomanem portar dinar de pícnic.

Un cop a la Punta del Cavall i després de dinar el guia, Eugeni Capella, es quedarà per fer l’activitat d’observació d’aus marines fins les 18:00h de la tarda (us podeu inscriure també a aquesta activitat a l’enllaç:https://gepec.cat/activitats/aus-salou-abril/ )

Si preferiu anar directament a la Punta del Cavall, si us plau feu la inscirpció en aquest altre enllaç: https://gepec.cat/activitats/aus-salou-juny

Fer una passejada pel Cap de Salou ens permet veure les espècies típiques de la màquia mediterrània i zones antropitzades, també ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb alguna espècie marina com les gavines, els corbs marins i potser un mascarell llunyà. 

 

 

Normalment, les excursions pardaleres, comencen de bon matí, això no obstant, en aquest cas començarem a les 11:00 per arribar a la Punta del Cavall a les 14:00, ja que és llavors quan comença a haver-hi bona llum per mirar mar endins.

 
 

Qui vulgui pot dinar (es pot portar el dinar de pícnic) i quedar-se tota la tarda. 

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

 

Ets resident a Salou? Escull l’opció gratuïta a l’hora de fer la inscripció.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça.

 

 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. 

 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

 

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

 

Rebreu un nou correu el  dijous anterior a l’activitat, reviseu la safata d’SPAM.

No rebreu notificació si realitzeu la inscipció el divendres després de les 18:00h.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

 

 

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

INSCRIPCIONS

Socis/es Gratuït
Available Tickets: 12
La Reserva Socis/es està esgotat. Podeu provar un altre Reserva o una altra data.
No socis/es 10€
Available Tickets: 12
La Reserva No socis/es està esgotat. Podeu provar un altre Reserva o una altra data.

Data

11 juny 2022

Horari

11:00 - 14:00

Donatius

10€

Location

Vela de Salou
Website
https://goo.gl/maps/hQ37L65ZJVds8Ra57
Categoria

Organizer

Eugeni Capella
Email
activitats@gepec.cat
INSCRIPCIONS
QR Code

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.