Search
Close this search box.

Crida de voluntariat pel seguiment de ratpenats

Vols contribuir a la conservació de la biodiversitat? Vine a ajudar-nos com a persona voluntària en aquesta iniciativa per millorar l’ús de caixes refugi com a eina de conservació de ratpenats!!

Amb una formació inicial, ens podràs ajudar a fer un seguiment dels ratpenats a caixes refugi col·locades per la província de Tarragona.

 

Dia de formació per part del Museu de Ciències Naturals de Granollers: diumenge 6 d’octubre, de 9 a 14 h, a la Finca del Canyadell. Serà de caire teoricopràctica, amb una explicació de la teoria dintre l’Aula de Natura de la finca, i finalitzant amb un cens dels ratpenats que habiten a les caixes refugi del Canyadell.

Dies de voluntariat: dilluns 7 d’octubre fins al diumenge 13 d’octubre (disponibilitat d’un o diversos dies)

 

Caldrà utilitzar vehicle per part dels voluntaris, però es pagarà el quilometratge.

Les franges horàries s’adaptaran a les de les participants, contactarem amb tu un cop estigui feta la reserva per adequar-nos el màxim possible a tots i totes.

Si vols participar com a voluntària, només cal que omplis el formulari al final d’aquesta pàgina, i ens posarem en contacte amb tu!

Important: Al fer la inscripció us portarà a una pàgina de pagament on heu d’introduir les vostres dades un altre cop, però NO cal que introduïu cap targeta, només és un pas necessari per acabar de tramitar la “reserva”.

 

Aquesta actuació es fa dins del marc d’acció del LIFE EcoAdapt.

Reservar esdeveniment

Participant
Gratuït
Available Tickets: Il·limitat
El "Participant" bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Museu de Ciències Naturals de Granollers

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.