Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dilluns, 01/06/2020

GEPEC-EdC i altres entitats organitzen el programa de tallers online TorreNatura a Torredembarra

L'Associació Mediambiental La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC s'encarreguen de donar forma a dos setmanes de tallers gratuïts telemàtics amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra. INSCRIU-T'HI AQUÍ!

 

 

Davant la crisi sanitària i la impossibilitat de seguir realitzant el programa d'activitats d'educació ambiental de Torredembarra d'una manera convencional, les entitats La Sínia, GEPE-Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC ofereixen aquests dies sessions de tallers online gratuïts a la ciutadania: és el programa TorreNatura.

Les sessions es fan cada dia a les 17:00h de la tarda des de la plataforma Zoom, i duren 45 minuts. Cada dia, tres monitors/es de cadascuna de les tres entitats dinamitza un bloc d'activitats: Hort al Balcó (on es guia en el procés del cultiu de plantes i hortalisses des de casa), Natura a la Llar (reciclatge, trucs per major eficiència energètica, alternatives ecològiques a productes de casa, etc) i Tallers Verds (preparació tant de jocs pels infants com de cosmètics).

TorreNatura és un programa gratuït i ja ha realitzat una setmana de tallers amb èxit. Per aquesta segona i última setmana encara queden places: INSCRIU-T'HI AQUÍ!