Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

BIODIVERSITAT

Dimarts, 31/03/2020

Fes-te soci/a del GEPEC-EdC i ajuda'ns a lluitar per la natura durant el confinament!

MIRA EL VÍDEO DE LA CAMPANYA!

Durant la situació actual de confinament deguda a la pandèmia de la Covid-19, les accions contra la natura es segueixen produint a un ritme alarmant. Individus, corporacions i administracions estan aprofitant la reduïda capacitat de reacció d'aquestes setmanes per atemptar contra el medi ambient amb impunitat.

Des del GEPEC-EdC, afortunadament, no ens aturem, i davant d'aquesta situació excepcional seguim protegint els nostres ecosistemes ara que més ho necessiten. Perquè l'entitat pugui seguir desenvolupant aquesta tasca, però, ens cal el teu ajut: associa't al GEPEC-EdC i ajuda'ns a defensar la natura!

POTS FER-TE SOCI/A AQUÍ!

Per només 50€ l'any pots associar-te a l'entitat! Tots els beneficis es destinen a campanyes de defensa ambiental, projectes de conservació d'espècies, custòdia d'espais i educació en la natura. A més, gaudiràs de tota mena d'avantatges i descomptes en les nostres activitats!

Estudies, estàs aturat/da o gaudeixes de jubilació? Llavors la quota anual et surt només a 25€! I si vols associar-te en família, per tan sols 100€ pots associar-te tu, una parella i els fills menors d'edat!

El vídeo d'aquesta campanya ha estat creat per Martí Juan Batet, tècnic d'imatge i comunicació del GEPEC, contractat gràcies al Programa de Garantia Juvenil, subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.