Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Divendres, 01/05/2020

Acaben amb èxit els contractes de Garantia Juvenil 2019

La Marta i el Martí, els dos beneficiaris dels ajuts, acaben a finals d'aquest mes la seva estada al GEPEC-EdC dins el programa Garantia Juvenil, però segueixen vinculats a l'entitat.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

Sis mesos després d'incorporar-se a les oficines del GEPEC-EdC de Reus, la Marta Josa i el Martí Juan donen per acabats els seus contractes de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel Servei d'Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu que permet iniciar-se al món laboral a persones joves que han finalitzat els seus estudis. És la segona vegada que a l'entitat se li ha concedit aquest ajut que ha permès ampliar l'equip tècnic i formar nova plantilla.

La Marta ha estat treballant en l'àrea de Defensa Ambiental, on ha ajudat a desenvolupar i fer créixer les campanyes ja iniciades per l'entitat, així com a començar-ne de noves. S'ha implicat molt en la tasca i ha aportat noves maneres de treballar que han permès al GEPEC-EdC anar més lluny en la defensa de la natura. El Martí, per la seva banda, ha estat immers en la Comunicació i Administració de l'entitat, portant les xarxes socials, elaborant vídeos, dissenyant material i fent de vincle entre entitat i soci/es. 

La feina de tots dos ha estat molt ben valorada per la Junta i l'equip tècnic en general. És per això que, malgrat s'acabin els seus contractes de Garantia Juvenil, s'ha imposat la voluntat de mantenir-los vinculats a l'entitat. La Marta es reincorporarà a l'àrea de Defensa Ambiental tan aviat com sigui possible, i el Martí continua com a responsable de l'àrea de Comunicació.

Tots dos valoren molt positivament l'experiència i des del GEPEC-EdC també agraïm molt l'esforç i dedicació de tots dos, així com l'oportunitat concedida un cop més des del Servei d'Ocupació Públic de Catalunya.