Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Divendres, 31/01/2020

Els contractes de Garantia Juvenil 2019 arriben al seu equador

La Marta i el Martí, les dues incorporacions a la plantilla del GEPEC-EdC, ja fa tres mesos que treballen a l'entitat gràcies al Programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya

A finals de l'octubre de 2019 arribaven a l'oficina del GEPEC-EdC de Reus dos joves, la Marta Josa i el Martí Juan. Aquestes dues incorporacions es van poder realitzar gràcies a l'ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel Servei d'Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Així es dóna l'oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis, iniciar-se en el món laboral. 

La Marta ja porta un trimestre treballant en l'àrea de Defensa Ambiental, on ajuda a desenvolupar i fer créixer les campanyes ja iniciades per l'entitat, així com a iniciar-ne de noves. Recentment, el seu paper ha estat essencial en casos com el de l'accident d'IQOXE a la petroquímica de Tarragona, els vessaments a la Riera de la Selva i la creació d'informes per aturar la massificació eòlica al nostre territori. Gràcies a ella i els seus coneixements en Ciències Ambientals, el GEPEC-EdC ha pogut anar més lluny en la defensa dels nostres ecosistemes i el medi ambient.

El Martí, per la seva banda, dóna suport en les tasques de comunicació i administració de l'entitat. A part de gestionar les xarxes socials i atendre socis, sòcies i simpatitzants per vies telemàtiques, ha col·laborat en iniciatives solidàries com el #GivingTuesday del passat desembre, dedicat des del GEPEC-EdC a aturar l'espoli d'oliveres monumentals, que ja porta recaptats més de 1600€. Com a graduat en Comunicació Audiovisual, els seus coneixements en l'edició de vídeo i imatge, així com en la redacció, han sigut molt útils.

L'entitat està molt satisfeta amb la tasca que la Marta i el Martí han realitzat fins ara i de com s'han integrat. Ells dos, per la seva banda, també agraeixen l'oportunitat donada per treballar en àmbits específics dels seus respectius camps d'estudi i aprendre encara més, tot mentre ajuden en la lluita ecologista.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"