Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A L’ENTITAT

Dissabte, 14/03/2020

Comunicat del GEPEC-EdC arran de la situació generada pel Covid-19

Arran de la situació excepcional que ha generat el Covid-19, i per tal de garantir el benestar de tothom qui participa de l’entitat, les oficines del GEPEC-EdC romandran tancades al públic durant les dues properes setmanes. Això inclou la seu central de Reus, així com les seus de Torredembarra i Roquetes. Malgrat que no oferirem atenció presencial, totes les gestions es poden fer a través del nostre telèfon (977 33 11 42) o correu electrònic (secretaria@gepec.cat).

Seguint les recomanacions de la Generalitat per evitar l’expansió del virus, cancel·lem també totes les nostres activitats programades pels propers 14 dies. Les persones que hagin pagat ja per alguna de les activitats ajornades podran demanar un retorn de l’import complet o mantenir el pagament per quan l’activitat es celebri més endavant. Esperem que pel cap de setmana del 28 i 29 de març puguem reprendre la nostra agenda amb normalitat.

Finalment, encoratgem a tothom a seguir les indicacions provinents de fonts oficials, evitar la concentració de persones i prioritzar el confinament a l’hora d’enfocar els propers i insòlits dies que ens esperen. Per part de l’entitat, seguirem treballant de forma segura en la nostra tasca.

Disculpeu les molèsties ocasionades i cuidem-nos.

 

GEPEC-EdC

Dissabte, 14 de març de 2020