Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

BIODIVERSITAT

Divendres, 14/02/2020

El GEPEC-EdC obre un grup a Teaming. Col·labora amb l'entitat per tan sols 1€ al mes!

Afegeix-te al grup aquí!

Al GEPEC-EdC sempre hem cregut en la força de les petites accions. Hi ha gestos que poden semblar insignificants fins que moltes persones s’ajunten per fer-los i aconsegueixen marcar la diferència. Des de la nostra entitat sempre hem treballat amb aquesta filosofia, conscients que, si som constants i creiem en el que fem, una petita acció rere l’altra pot canviar el món.

És per això que des del GEPEC-EdC ens hem unit a Teaming, una eina online creada específicament per tirar endavant causes socials a partir de micro donacions. A Teaming, persones i entitats d’arreu del món hi tenen oberts grups per finançar les seves causes socials. Quan un usuari o usuària s’uneix a qualsevol d’aquests grups comença a donar 1€ al mes a la causa, una quantitat que la pàgina s’encarrega de cobrar automàticament sense comissions ni compromisos.

El GEPEC-EdC té ja un grup obert a Teaming, llest perquè persones com tu en formin part. Unint-te al grup i destinant cada mes un euro a l’entitat faràs possible el desenvolupament de projectes de custòdia i defensa del territori, la protecció d'espècies amenaçades, la denúncia pública i legal d'accions que posen el medi ambient en perill, l'organització d'activitats d'educació ambiental i moltes coses més.

T’encoratgem a donar suport al GEPEC-EdC a través de Teaming per tal que l’entitat segueixi lluitant i defensant la natura amb més força que mai. El somni d’un planeta millor només es pot fer realitat amb l’ajuda de tots i totes; amb la teva petita acció i la de moltes altres persones treballarem per fer aquest somni possible.

UNEIX-TE AL GRUP I COL·LABORA!

Teaming és només una de les moltes maneres amb les quals pots col·laborar amb el GEPEC-EdC. Si encara no t'has associat amb nosaltres, has considerat fer-ho? Per només 50€ l’any (i tan sols 25€ si ets menor d’edat, estudiant, aturat/da o gaudeixes de jubilació) et pots fer soci/a de l’entitat, ajudant-nos així a treballar per la natura i gaudint també d’una pila d’avantatges per participar a les nostres activitats.

Fes-te soci/a aquí

T'esperem amb els braços oberts!