Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A UNA CAMPANYA

Divendres, 03/01/2020

#StopEspolidOliveres: Acaba el Giving Tuesday, però seguim recollint donatius

Olivera monumental a les Terres de l'Ebre

El 31 de desembre va acabar la campanya del Giving Tuesday 2019 a migranodearena.org amb 1635€ recaptats, d'ara endavant seguirem recollint donatius per a protegir les oliveres monumentals a través del web del GEPEC-EdC.

A finals de novembre vam presentar la campanya del Giving Tuesday 2019 que vam decidir dedicar a salvar les oliveres monumentals de les Terres de l'Ebre. Aquest és un tema que treballem des de fa anys i hem vist que una de les millors maneres de fer protecció és comprar terrenys on visquin aquestes oliveres per salvar-les de l'espoli que pateixen.

Amb aquesta premissa vam engegar la campanya a migranodearena.org que ha aconseguit recollir 1635€, tot i que la nostra meta eren 5000€ estem contents de la resposta per part de tothom que ens heu volgut acompanyar en aquesta empresa. Gràcies Anna, Clara, Fina, Montse, Munsa, Lourdes, Lluís, Anna, Aura, Gemma, Maria, Teresa, Antoni, Jaume, Clarà, BN, Cinta, Helena, Cush, Angus, Josep, Antoni, Catalina, Rosa Montserrat, M. Carme, Assumpció, Teresa, Josepa i també aquelles persones anònimes que heu fet donatius, gràcies a la vostra solidaritat estem més a prop de protegir les oliveres de les Terres de l'Ebre.

Però això no acaba aquí, des del GEPEC-EdC seguim buscant fons per finançar aquest projecte que ha de servir per protegir les oliveres monumentals i alhora crear un projecte agrícola ecològic, de proximitat i de qualitat, que reconegui el valor d'aquestes oliveres i del seu oli i que ajudi als pagesos de la zona, pagant un preu digne pel fruit de les seves oliveres monumentals i, al mateix temps, salvant-les de l’espoli.

Actualment tenim repartides guardioles en comerços de Reus i Torredembarra per seguir recaptant fons per a la campanya i estem buscant aliances amb entitats, cooperatives i empreses que ens vulguin ajudar a finançar el projecte.

És per això que seguim necessitant el teu suport, cada petita ajuda compta així que hem obert un formulari per aquelles persones que vulgueu seguir aportant a aquest projecte.

FES EL TEU DONATIU

Les donacions fetes a aquesta campanya desgraven a l'IRPF un 75% dels primers 150€ i un 30% del que superi aquests primers 150€. De la mateixa manera, en cas d'empreses o entitats, el donatiu desgrava un 35% del total a l'Impost de Societats.

Link de Referència