Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

BIODIVERSITAT

Dimarts, 12/11/2019

ACONSEGUIT! - El GEPEC-EdC necessita una cadira d'oficina i un microones

Actualització: Ja tenim el material, moltes gràcies a totes les persones que ens heu ajudat a aconseguir el microones i les cadires! 

Volem agraïr de tot cor el gest a la Núria de Roquetes i la Núria de Tarragona per regalar-nos les cadires i a la Rosa i la Mercè per cedir-nos els microones, així com a tota la gent que s'ha ofert a ajudar-nos o ha fet difusió. Sou increïbles!

 

 

Tens una cadira d'oficina per casa que ara no fas servir? O bé un microones que ja no necessites? Porta-ho al GEPEC i nosaltres li donarem un bon ús!

Amb l'arribada de nou personal, a l'oficina del GEPEC-EdC de Reus anem curts d'algunes coses. Per exemple, ens hem adonat que ens falta una cadira d'oficina perquè tothom de l'equip pugui treballar en condicions i sense deixar-se l'espatlla. Ara que uns quants de nosaltres es queden a dinar a la seu, també hem pensat en com d'útil ens seria un microones perquè aquells que treballen matí i tarda puguin menjar calent amb més facilitat.

Ara bé, per què comprar una cadira i un microones nous si, enlloc de gastar recursos naturals i diners, en podem trobar de segona mà? Si tens una cadira d'oficina o microones que no utilitzis, considera donar-los al GEPEC EdC, on de ben segur que en farem servei.

Pots ajudar-nos? Truca'ns al 977 33 11 42, envia'ns un correu electrònic a secretaria@gepec.cat o omple AQUEST formulari i et trucarem nosaltres! Moltíssimes gràcies!