Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Dilluns, 04/11/2019

Dues noves incorporacions al GEPEC-EdC

La Marta i el Martí comencen aquest novembre a treballar a l'entitat gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

L'oficina del GEPEC-EdC de Reus té, des d'aquest mes, dues noves persones a l'equip. Es tracta de la Marta i el Martí, dos joves de 25 i 23 anys respectivament que treballaran a jornada completa durant sis mesos amb l'entitat. La Marta s'encarregarà d'oferir suport en la defensa ambiental, mentre que el Martí donarà un cop de mà en tasques de comunicació i administració.

Aquestes dues noves incorporacions s'han pogut realitzar gràcies a l'ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel Servei d'Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Es tracta d'una iniciativa destinada a donar l'oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral. 

La Marta Josa (Espluga de Francolí, 1994) està graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de Biodiversitat (aquest cursat a la UAB). L'any 2016 va viatjar a Oulu (Finlàndia) per col·laborar en un grup d'estudi sobre la comunitat dels macroinvertebrats i el canvi climàtic als rius de Lapònia. Després de ser especialista de suport a la recerva del Servei d'Ecopatia de Fauna Salvatge i al Wildlife Ecology and Wealth entre 2018 i 2019, aquest any ha exercit com a assistent tècnica en estudis de camp i laboratori a l'Institute of Nature Conservation de Cracòvia (Polònia). La Marta acomula també experiència en conferències i com a autora de publicacions científiques.

El Martí Juan (Torredembarra, 1996) està graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Entre 2017 i 2018 va exercir com a crític musical i redactor a la revista de música independent MondoSonoro. Durant els últims anys ha estat col·laborant en diversos projectes com a guionista, però també com a compositor. A Torredembarra, el Martí va ser monitor de l'Agrupament Escolta els Salats i actualment forma part tant de l'Associació de Músics local com del Ball de Serrallonga, un dels elements de la festa major torrenca.