Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

VOLUNTARIAT

Dijous, 31/10/2019

El Molí del Fort organitza accions per reconstruïr el seu terreny

L'associació demana voluntaris per, durant aquest cap de setmana i el següent, realitzar tasques de rehabilitació de l'espai, greument afectat pels últims aiguats.

 

 

Les pluges torrencials del passat 22 d'octubre van deixar molt malmeses les instal·lacions del Molí del Fort (Farena, Tarragona). En un comunicat oficial, l'associació Molí del Fort informa que la finca ha quedat pràcticament inaccessible, el centre de fauna s'ha de refer i bona part del camí d'accés s'ha enfonsat. L'aigua va portar a una pujada del riu Brugent, que va arrossegar arbres i residus de tot tipus al terreny, i va ser especialment devastadora per alguns dels animals del Molí, que no van poder aguantar la força de l'aigua i se'ls va emportar la corrent.

"El Molí del Fort ha quedat tocat", expressen, "però no enfonsat". És per això que l'associació ha organitzat accions solidàries per aquest cap de setmana (1, 2 i 3 de novembre) i el següent (9 i 10). Des de l'entitat demanen voluntaris que ajudin a treure els arbres i residus que el cabal del riu va deixar al voltant de la finca per així facilitar-ne la recontrucció. Com a agraïment, conviden també a una botifarrada a tots aquells que s'ofereixin a col·laborar en les tasques de neteja.

Les accions començaran a les 10h i acabaran a les 14h. Tothom qui vulgui donar un cop de mà, pot apuntar-se enviant un correu a molidelfort@gmail.com o contactant al 670798550, indicant assistents, dia, número de contacte i eines de les quals disposa. Tota la informació es pot trobar a la seva pàgina web.