Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dimarts, 24/09/2019

Acord Institut Horticultura i Jardineria i GEPEC per impulsar Escola Naturalistes a Reus

L’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i GEPEC-Ecologistes de Catalunya signen un acord de col•laboració per impulsar l’Escola de Naturalistes del GEPEC a Reus 

L’Escola de Naturalistes del GEPEC, una extraescolar de natura, inicia el curs el proper dimecres 2 d’octubre a les instal•lacions de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

L’acord es va signar el passat dimecres 18 de setembre, durant la jornada de portes obertes i facilitarà la realització de l’activitat en aquest espai privilegiat així com la participació d’alumnes en practiques del mateix institut.

Es tracta d’una activitat extraescolar que es portarà a terme tots els dimecres lectius de 17:30 a 19h, amb grups reduïts de màxim 12 persones, que té per objectiu acostar els infants de 5 a 11 a la natura.

El respecte vers la natura i l’entorn, l’observació, la motivació i l’experimentació mitjançant el joc i la diversió en contacte directe amb la natura, són els principals valors i eines de l’Escola de Naturalistes del GEPEC.

Aquesta activitat d’educació ambiental creada pel GEPEC va iniciar-se a Cambrils ara fa 9 anys i compta amb un Projecte Educatiu propi i amb seus a diverses poblacions de les comarques de Tarragona i l’Ebre.

Actualment, es realitza Escola de Naturalistes del GEPEC a les següents poblacions i grups:
 
- Cambrils: Aula verda del Parc del Pinaret, 
                      dijous de 17:30 a 19:30
 
- Roquetes: Edifici la Ibèrica 3er pis. Davant la Biblioteca Municipal
                3 dissabtes al mes, de 11:00 a 13:00
                                          dimecres tarda de 17:30 a 19:00
 
- Roquetes, a l'Escola Mestre Marcel•lí Domingo: 
                  dimarts tarda: 16:30 a 18:00 
 
- Tortosa: Escola St Llàtzer: dilluns de 16:30 a 18:00
 
- Altafulla: El Canyadell, finca propietat de l’Ajuntament d’Altafulla i en custòdia amb el GEPEC, un dissabte al mes de 11:00 a 13:00
 
- Reus: Institut d'Horticultura i Jardineria, Av Bellisens 41. 
                      dimecres de 17:30 a 19:00
 
Les inscripcions són obertes. Us podeu informar a https://escoladenaturalistes.blogspot.com/   escoladenaturalistes@gmail.com   o al 977331142.