Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dimarts, 17/09/2019

L’Escola de Naturalistes del GEPEC inicïa el curs el proper mes d’octubre

A l’octubre de 2019 s’inicia l’activitat regular de l’Escola de Naturalistes del GEPEC a les diferents seus: Cambrils, Roquetes, Tortosa, Altafulla, i amb l’ampliació a Reus.

Una extraescolar pionera a Catalunya, amb 9 anys de recorregut, que està creixent al territori i que permet que els infants de 5 a 11 anys descobreixin la natura del seu entorn de manera motivadora i respectuosa
 

L’Escola de Naturalistes del GEPEC és una activitat d’educació ambiental de l’associació GEPEC-EdC amb projecte educatiu propi

 
Compta amb el suport de l’ Ajuntament de Cambrils, Ajuntament de Roquetes, Ajuntament d’Altafulla, de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa.
 
Durant el mes de setembre es poden fer inscripcions a les escoles dels diferents municipis. Els infants de 5 a 11 anys poden escollir segons proximitat o horari a quina escola volen apuntar-se.
 
A l’Escola de Naturalistes del GEPEC s’ofereix una activitat en format extraescolar, de manera contínua i amb trobades setmanals. Més de 50 infants gaudeixen cada curs de les activitats de descoberta i tallers de natura que ofereix l’escola, unes activitats que fomenten una actitud cada cop més responsable envers el medi i l'ecologia.
 
Actualment, es realitza Escola de Naturalistes del GEPEC a les següents poblacions i grups:
 
- Cambrils: Aula verda del Parc del Pinaret, 
                      dijous de 17:30 a 19:30
 
- Roquetes: Edifici la Ibèrica 3er pis. Davant la Biblioteca Municipal
                3 dissabtes al mes, de 11:00 a 13:00
                   dimecres tarda de 17:30 a 19:00
 
- Roquetes, a l'Escola Mestre Marcel•lí Domingo: 
                  dimarts tarda: 16:30 a 18:00 
 
- Tortosa: Escola St Llàtzer
                                          dilluns de 16:30 a 18:00
 
- Altafulla: El Canyadell, finca propietat de l’Ajuntament d’Altafulla i en custòdia amb el GEPEC
                          un dissabte al mes de 11:00 a 13:00
 
- Reus: Institut d'Horticultura i Jardineria, Av Bellisens 41. 
                      dimecres de 17:30 a 19:00
 
Nou curs a Reus
Una de les novetats aquest curs és el nou grup a Reus, fruit de la col•laboració entre GEPEC i Institut d’Horticultura i Jardineria, que permetrà ampliar la oferta actual i que posa a disposició dels infants un entorn amb espais verds prop la ciutat. A més, la col•laboració permetrà acollir estudiants en pràctiques de l’Institut, per tal que puguin adquirir coneixements i competències en una educació respectuosa vers l’infant i la natura.
 
El GEPEC és una associació sense afany de lucre, de defensa, de custòdia i d'estudi de la natura que té especial cura en la millora del medi ambient. Es promouen les activitats de coneixement, divulgació i sensibilització de l'entorn local.
 

Per tal de realitzar les inscripcions o obtenir més informació, els interessats es poden posar en contacte amb el GEPEC-EdC o visitar el blog de l'escola de naturalistes del GEPEC