Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Dilluns, 09/09/2019

Acaben els contractes de Garantia Juvenil 2018

La Blanca visitant un camp de gira-sols

Ja han finalitzat els dos contractes de Garantia Juvenil que es van iniciar a finals d’octubre de l’any passat i que van permetre incorporar dues joves a l’equip de l’entitat.

El Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya està subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu per tal d'oferir l'oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

El passat 30 d’abril va acabar el contracte de garantia juvenil de l’Aura i aquest 30 d’agost ha acabat el contracte (que s’ha allargat una mica més) de la Blanca, així conclouen els dos contractes del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu que ens van ser concedits el 2018.


La Blanca ha finalitzat quest primer contracte, però segueix a l’entitat, a càrrec de la comunicació institucional. Des de l'entitat valorem molt positivament la seva aportació professional i com a companya i ens alegrem de que pugui seguir amb nosaltres.

S'ha integrat molt bé a l'equip i ha centrat el seu treball, tal com estava previst, en comunicació i màrqueting, on ha desenvolupat les noves estratègies i vies de comunicació de l’entitat i està aportant idees noves i tècniques a aquestes àrees.

Des de la junta de l'entitat agraïm la seva dedicació i esforç, i l’esperonem a seguir treballant com fins ara.

També agraïm la possibilitat que se'ns va donar des de l'administració, i més concretament des del Servei d'Ocupació Públic de Catalunya, de poder contractar dues persones joves. Per una banda per la seva aportació a l'entitat i per l'altra per l'oportunitat de poder contribuir a la seva formació i al seu currículum.

Volem afegir que, a l’hora de fer la contractació, ens va costar triar entre les diverses candidates perquè hem trobat que hi ha moltes persones joves, molt ben formades, sobradament preparades i molt sensibles amb el futur del Planeta, cosa que ens fa estar segurs que un futur més verd és possible.