Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

AVALUACIO DE PLANS I PROGRAMES

Divendres, 14/06/2019

Celebrem la segona fira de la transició amb més públic i expositors

La segona edició de la Fira per la Transició organitzada pel GEPEC-EdC, GETE Ecologistes en Acció, Associació Mediambiental La Sínia i La Regidoria de Sostenibilitat de l'ajuntament de Torredembarra, es va realitzar el passat 9 de juny i ha obtingut resultats més positius en organització, participació d'expositors i afluència de públic respecte a la primera edició celebrada el 2018.

 

El diumenge 9 de juny la carpa situada al costat de Cal Bofill, la seu del GEPEC a Torredembarra, es van situar 21 expositors d'entitats i empreses de productes o serveis ecològics i en favor d'una transició cap a un món més verd, sa i respectuós amb el medi ambient. Aquest any la fira va passar a formar part de les activitats de la Setmana de la Natura, repartides al llarg del territori català.

Durant la jornada més de 600 persones van venir a fer un tomb per la fira o van participar en els tallers que es van realitzar. La jornada va iniciar amb un taller de Ioga a la platja i va seguir amb dos tallers de neteja natural de la llar. Mentrestant sota la carpa, amb la moderació de la Ràdio Ona La Torre, es van fer dues taules rodones amb diversos actors, una per parlar de transició cap a un model de desenvolupament sostenible i la segona sobre espècies exòtiques invasores. Les taules rodones es van poder escoltar a la fira i per la ràdio local i es poden recuperar AQUÍ. Com a tancament de la fira es va fer un concert de la cantautora Sussanes.

La valoració que es fa des de l'organització i els expositors és molt bona i es preveu una tercera edició de cara a l'any que ve, augmentant novament la participació, les activitats i l'afluència de públic.