Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Dilluns, 27/05/2019

Finalitza el contracte de pràctiques

L'Aura davant mural fet per ella a Xerta

El passat 30 d'abril ha finalitzat el període de pràctiques d'una de les persones que s'havia incorporat a l’equip de treball de GEPEC-EdC gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

L’Aura ha finalitzat el seu contracte i ha emprès nous camins més enfocats en les seves inquietuts artístiques. Des de l'entitat valorem molt positivament la seva aportació professional i com a companya. 

S'ha integrat molt bé a l'equip i ha centrat el seu treball, tal com estava previst, en disseny i imatge, àmbit en el que ha deixat la seva empremta personal en el material gràfic editat per l'entitad durant aquests 6 mesos. 

Des de la junta de l'entitat agraïm el seu esforç i dedicació.

També valorem molt positivament i agraïm la possibilitat que se'ns ha donat des de l'administració, en concret des del Servei d'Ocupació Públic de Catalunya, de poder contractar dues persones joves. Per una banda per la seva aportació a l'entitat i per l'altra per l'oportunitat de poder contribuir a la seva formació i al seu currículum.

Volem afegir que, a l’hora de fer la contractació, ens va costar triar entre les diverses candidates perquè hi ha moltes persones joves, formades, ben preparades i sensibles amb el futur del Planeta.