Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Dilluns, 27/05/2019

Finalitza el contracte de pràctiques

L'Aura davant mural fet per ella a Xerta

El passat 30 d'abril ha finalitzat el període de pràctiques d'una de les persones que s'havia incorporat a l’equip de treball de GEPEC-EdC gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

L’Aura ha finalitzat el seu contracte i ha emprès nous camins més enfocats en les seves inquietuts artístiques. Des de l'entitat valorem molt positivament la seva aportació professional i com a companya. 

S'ha integrat molt bé a l'equip i ha centrat el seu treball, tal com estava previst, en disseny i imatge, àmbit en el que ha deixat la seva empremta personal en el material gràfic editat per l'entitad durant aquests 6 mesos.

També valorem molt positivament i agraïm la possibilitat que se'ns ha donat des de l'administració de poder contractar dues persones joves. Per una banda per la seva aportació a l'entitat i per l'altra per l'oportunitat de poder contribuir a a la seva formació i al seu currículum.

Volem afegir que, a l’hora de fer la contractació, ens va costar triar entre les diverses candidates perquè hi ha moltes persones joves, formades, ben preparades i sensibles amb el futur del Planeta.