Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dijous, 03/09/2020

Catàleg d'Activitats per escoles

Benvolgudes mestres i famílies,

Durant els més de 30 anys de l’existència del GEPEC-EdC, molts centres us heu adreçat a nosaltres per a demanar-nos diferents activitats que hem realitzat amb molt de goig. Tanta experiència acumulada ens ha menat a ser pro actives i preparar  aquesta primera proposta inicial de 25 activitats adaptables als vostres interessos. N'estem preparant més i vosaltres, com sempre, ens en podeu proposar d’altres.
 

Us podeu subscriure al nostre butlletí específic per a escoles: https://mailchi.mp/21f4df6a8597/butlletiescoles
Aquestes activitats ens les podeu encarregar directament o proposar al vostre ajuntament, consell comarcal o diputació perquè us ajudi a finançar-les.

La nostra condició d'organització sense ànim de lucre fa que els beneficis econòmics obtinguts de les activitats educatives reverteixen sempre en accions en pro de la defensa i conservació de la natura i el medi ambient que portem a terme des del GEPEC-EdC. Així doncs, contractant alguna de les nostres activitats, esteu contribuint en el finançament de campanyes i accions en pro el nostre entorn.

Us animem també, tant al vostre centre, als i les mestres, que formeu l’equip educatiu, com a les famílies, a participar en el reguitzell d’activitats que des del GEPEC- EdC organitzem. Són activitats obertes al conjunt de la societat que pretenen contribuir a assolir una major consciencia ecològica i de respecte al nostre entorn.

També us volem parlar de les escoles de naturalistes del GEPEC-EdC, ubicades en diferents poblacions del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En aquestes els nens i nenes fan activitats, en els seus horaris extraescolars, relacionades amb el coneixement de la natura. Les escoles de naturalistes pretenen difondre l’estima per la natura entre els més petits, tot creant un grup cohesionat en el si del qual els nens i nenes visquin les seves aventures de naturalistes. A les escoles de naturalistes també s’organitzen activitats en les que hi poden participar les famílies.

Si l’AMPA de la vostra escola està interessada amb molt de gust us vindrem a presentar les nostres escoles de naturalistes.

 

Enllaç per descarregar-se el catàleg: https://drive.google.com/file/d/1g70O5ECMO1Q72kzL0TMWkpP9Z8Z7wVTM/view?usp=sharing

Moltes gràcies per endavant

 

La Junta i l'equip d'educadores

PDF Informatiu: PDF Button

Link de Referència