Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A L’ENTITAT

Dimarts, 19/03/2019

Es renova la Junta Directiva del GEPEC-EdC

Aquest passat dissabte 16 de març hem celebrat assemblea ordinària i extraordinària del GEPEC-EdC.

Aquesta assemblea ha estat especial, l'Andreu Escolà, President del GEPEC-EdC durant aquests últims 11 anys, ha deixat la presidència. Durant aquest dilatat període ha aportat la força de la seva il·lusió i la seva experiència com a empresari per superar temps complicats i situar l'entitat en una nova etapa.

Des del GEPEC-EdC volem agrair a l'Andreu, la seva incansable dedicació i perseverança. Tot i que acaba la seva etapa com a president de l'entitat, com ell mateix ha manifestat, la seva feina en pro de la natura i la seva implicació al GEPEC-EdC continua.

Tal com marquen els estatuts a l'assemblea s'ha escollit una nova Junta que dirigirà l'entitat aquests anys que vénen.

Us volem presentar ara la nova Junta Directiva del GEPEC-EdC:

-Xavi Jiménez, president.
Biòleg. Soci fundador de GEPEC-EdC. Fins ara ocupava la vicepresidència, anteriorment havia ocupat altres càrrecs a la Junta Directiva, inclosa la presidència. Especialment implicat en l'àmbit de defensa ambiental.

-Ernest Vives, vicepresident. Veterinari. Fins ara ocupava una de les vocalies. Persona implicada en el treball de la recuperació de fauna salvatge.

-Josepa Rovira, secretària general. Tècnica d'anatomia patològica. Fins ara ocupava el càrrec de tresorera. Vinculada de fa temps amb l'entitat especialment en l'àmbit de les activitats.

-Rosa Jové, tresorera. Economista jubilada. Fins ara ocupava el càrrec de secretaria general. Voluntària del GEPEC des de fa 6 anys, principalment dedicada a l'organització d'activitats.

-Marc Majem, vocal. Naturalista. Persona amb llarga trajectòria de treball a favor de la natura de la comarca del Baix Penedès. Forma part de la secció local del GEPEC-EdC en aquesta comarca.

-Dani Ferrer, vocal. Estudiant d'últim curs de la carrera de periodisme. Persona implicada en l'àmbit de comunicació i en la defensa de la biodiversitat, els ecosistemes i les espècies en risc.

-Ximo Estellé, vocal. Químic. Persona de referència del GEPEC-EdC a les Terres de l'Ebre on treballa intensament a favor del medi ambient d'aquestes magnífiques Terres. Especialment implicat en l'àmbit de defensa ambiental.

El GEPEC-EdC vol agrair a la Junta Directiva sortint tota la seva dedicació i feina feta i a la Junta entrant molta sort i molta força en aquesta nova etapa que s'inicia.