Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

FES UN PROJECTE AMB NOSALTRES

Diumenge, 04/11/2018

Dues noves incorporacions a l’equip de GEPEC-EdC

La Blanca i l’Aura s'incorporen a l’equip de treball de GEPEC-EdC gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d'Ocupació Públic de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

La Blanca i l’Aura entren a treballar amb nosaltres per a crear i gestionar un nou camp de treball molt important en la nostra entitat: la comunicació. Cadascuna des d’una perspectiva diferent (màrqueting i imatge respectivament) es complementen fent un equip fresc, dinàmic i amb noves idees, aportant el seu punt de vista jove i la coneixença de les noves tecnologies a GEPEC-EdC.

Aura Colomé Roig és graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Va néixer a Tortosa i les seves passions sempre han anat alternant i entrellaçant el medi ambient, les arts i el viatge. Al 2016/17 va estudiar, gràcies a una beca, al Massachussets College for the Art and Design a Boston (USA) on es va formar en art i new media, i va aprendre de noves mirades contemporànies, aprofundint en causes mediambientalistes i d’estudis de gènere.
S’ha incorporat a l’equip de treball de GEPEC-EdC per a, junt amb la Blanca, impulsar la comunicació. Ella, però, centrant-se amb el tema del disseny, la imatge i l’audiovisual. Té 24 anys, i en el seu currículum també trobem un Cicle Superior d’Il·lustració a l’escola Llotja, estudis de Disseny Audiovisual a la ESDI, i un curs de joieria a l’escola de Valparaíso (Xile).
Tot i que és la primera vegada que treballa en l’àmbit del medi ambient, té experiència en aquest ja que ha realitzat voluntariats i cursos de permacultura a Xile i d’altres voluntariats mediambientals a Anglaterra i Alemanya. A més a més, des de ben petita mostra interès en aquest àmbit cosa que l’ha motivat a estudiar per compte propi. Fora de l’oficina també és violinista i música: als 18 anys es va graduar del Cicle Professional del Conservatori de Música a Tortosa.

La Blanca Vallès Carreras és graduada en Psicologia amb especialització en llenguatge i investigació per la URV i té un màster en màrqueting i vendes per la UB. Va néixer a Reus i des de fa més de 10 anys està lligada al món de l’associacionisme juvenil. La seva passió és la comunicació i veure com l'estil de les paraules fan canviar el pensament. Des de petita també ha estat interessada en el dibuix i el disseny, cosa que l’ha portat també a fer un Cicle Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art i disseny de Tarragona.

La seva incorporació a l’equip de comunicació del GEPEC-EdC servirà per donar un nou eix vertebrador a la comunicació de l’entitat, dotant-la d’estructura i coherència i aportant nous canals i un nou enfocament de l’ús de les noves tecnologies. Farà tàndem amb l’Aura per tal de treballar integralment la comunicació i la imatge corporativa.

Té experiència en el món de la comunicació d’entitats com a voluntària portant-la més de 6 anys per a l’associació Juvenil Irasshai de Reus, on ha estat presidenta durant 4 anys, i també en el món de la comunicació institucional portant la comunicació del departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus. No té experiència en el sector mediambiental, però l’ha motivat des de petita i creu fermament en la importància de vetllar pel medi ambient. El seu punt de vista juvenil i de fora de l'òrbita mediambiental també ens aportarà noves visions per atreure el sector més jove cap a l’entitat. En el seu temps lliure segueix sent voluntària d’Irasshai i està en un grup de ball femení amateur.