Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A UNA CAMPANYA

Dilluns, 07/01/2019

Finalitza la campanya del #GivingTuesday amb 280€ recollits.

La campanya va finalitzar sense aconseguir l'objectiu economic marcat, pero tot i així es realitzaran part de les accions planificades.

El passat 31 de desembre va finalitzar la campanya de donatius per a col·locar caixes niu per a mallarengues i ratpenats a les finques en custodia del GEPEC-EdC.

La recaptació es va posar en marxa arrel del #GivingTuesday, una alternativa solidaria al Black Friday i el Cyber Monday. Des del GEPEC- EdC mai no haviem engegat una iniciativa d'aquest tipus i veient la necesitat de fer i col·locar caixes niu vam pensar que seria una bona manera d'aconseguir fons per a fer-ho.

L'objectiu inicial que ens vam marcar era molt ambicios, voliem aconseguir 3000€ per penjar 25 caixes niu de mallerenga i 15 caixes niu petites per a ratpenats amb seguiment de vídeo en linia en 5 caixes de cada tipus. S'ha aconseguit recaptar casi un 10% del que es demanava inicialment, i tot i que amb aquest import no ens permetra penjar totes les caixes niu que voliem ni podrem col·locar camares de video en cap caixa niu, ja tenim dia previst per penjar les caixes que es poden cobrir.

La penjada de caixes es farà el proper 16 de febrer, coincidint amb el taller-xerrada sobre les finques en custiodia que es fara a les Setjoles. Us comvidem a tots a venir i gaudir de l'espai, coneixer més sobre el GEPEC-EdC i col·laborar una miqueta més en le nostre repte per ajudar als ocells i ratpenats.

La participació del GEPEC en aquesta campanya ha estat possible pel treball realitzat per les noves tècniques de comunicació i imatge del GEPEC, Aura Colomé i Blanca Vallès, contradades gràcies al Programa de Garantia Juvenil, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.