Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

BIODIVERSITAT

Dijous, 17/01/2019

Es convoca l'assemblea extraordinària del GEPEC-EdC per al proper 16 de març

Com cada any es farà l'asamblea ordinària i, a més, enguanty toca assamblea extraordinaria per fer la renovació de la junta per als pròxims dos anys.

La junta del GEPEC-EdC el passat dimecres va decidir fixar com a data de l'assamblea ordinaria anual i extraordinaria per al pròxim 16 de març al matí. L'asamblea es farà a la seu social del GEPEC-EdC a Reus i des de la junta es va proposar fer un dinar de germanor en acabar. Els socis rebran la notificació per correu postal avisant de la convovcatoria abans de final de mes.

Aquest any toca renovació de junta, un cop rebuda la convocatoria es podran presentar les candidatures a nova junta. Han de ser candidatures tancades i es votarà el conjunt del grup, no per càrrecs. Poden presentar-se a la junta tots els socis majors de 18 anys amb residencia a l'estat espanyol.

L'ordre del dia es comunicarà a la notificació de la convocatoria, però seguira els punts habituals de les assambles ordinaries afegint el punt de l'assamblea extraordinaria del canvi de junta.

Esperem veure-us a tots el 16 de març per a decidir el futur de l'entitat.