Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A L’ENTITAT

Dimecres, 16/01/2019

Engeguem el servei de WhatsApp del GEPEC-EdC

Inscriu-te per rebre els primers missatges i informa't de com funiconarà.

El GEPEC-EdC té un nou mitja per comunicar-se amb els socis/es i els seguidors/es, WhatsApp. Des del passat desembre vam engegar una campanya per aconseguir un terminal de segona mà per poder posar en marxa aquest servei i un dels nostres socis va fer el donatiu d'un terminal que ara té una nova vida a la nostra oficina. També hem donat d'alta una nova línia de mòbil a través de la cooperativa de telecomunicacions "Som connexió" una alternativa ètica a les grans companyies telefòniques.

El servei de WhatsApp farà la primera tramesa de missatges molt aviat per informar de l'activitat que es realitzarà el dia 27 de gener al Bosc de Vicenç. Si vols rebre-la i saber com funcionarà el servei ara t'ho expliquem!

COM DONAR-TE D'ALTA AL SERVEI DE WHATSAPP?

Per poder rebre informació has de seguir els següents passos:

  1. És imprescindible que gravis el número de telèfon 622 651374 als teus contactes del mòbil. Et recomanem que ens gravis com a “GEPEC” o "GEPEC - Ecologistes de Catalunya".
  2. Envia'ns un missatge a través de Whatsapp dient: "Vull rebre informació".
  3. T'enviarem un missatge dient que ja t'hem inclòs i a partir d'aquell moment ja podràs començar a rebre informació.

Si estàs veient aquest article des del mòbil, pots clicar AQUÍ i se t'obrirà WhatsApp per enviar-nos el missatge, sobretot recorda guardar el nostre número a l'agenda per rebre els nostres missatges.

COM DONAR-TE DE BAIXA?

Només cal que ens enviïs un missatge dient que vols donar-te de baixa i t'esborrarem de la llista.

FUNCIONAMENT

Quan et donis d'alta NO et posarem en cap grup de Whatsapp i ningú podrà accedir al teu número de telèfon. El canal que fem servir és una llista de distribució i per tant només tu i nosaltres podrem veure la informació. És molt important que guardis el nostre número a l'agenda perquè les llistes de difusió no permeten enviar missatges a aquells que no et tenen a l'agenda i no rebries res.

A través de Whatsapp rebràs informació d'interès sobre les activitats o notícies del GEPEC i puntualment altres iniciatives afins. No rebràs més d'un missatge al dia per part nostra, però tu ens pots escriure les vegades que necessitis si ens vols dir alguna cosa.

El WhatsApp també serveix perquè ens preguntis sobre qualsevol tema, et respondrem tan de pressa com puguem, però sempre dins l'horari d'oficina del GEPEC.