Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A UNA CAMPANYA

Dilluns, 11/06/2018

Alerta Forestal: ajudem a fer seguiment dels nostres boscos

boscos al Parc Natural dels Ports. Fotografia: Albert Poblet Anglès

Des del GEPEC-Ecologistes de Catalunya donem suport al CREAF quan a la creació d'aquesta plataforma de ciència ciutadana pel seguiment dels boscos de Catalunya

Uneix-te a l’Alerta Forestal i vetllem per la salut dels boscos!
El CREAF posa en marxa una iniciativa de participació ciutadana per recollir imatges dels boscos afectats per processionària, ventades, nevades o sequera. Així, els investigadors podran saber quin és l’estat de salut dels boscos de Catalunya i com pot afectar la fauna i flora que hi habita. A més, gràcies a aquestes dades també podran fer prediccions de quin serà el seu futur amb el canvi climàtic. 
Sou al bosc fent una passejada i veieu que la processionària ha fet bosses als arbres i se n’està menjant les fulles? O que estan afectats per la sequera? Feu-ne una foto, pugeu-la a https://app.alertaforestal.com i valoreu el grau d’afectació—de baix fins a molt alt—. Junts serem els vigilants del bosc!
Per més informació podeu consultar la pàgina del projecte www.alertaforestal.com o posar-vos en contacte amb els seus coordinadors. Impulsat per la Fundació Bancària “la Caixa”. 

PDF Informatiu: PDF Button