Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

DÓNA SUPORT A UNA CAMPANYA

Dimecres, 06/06/2018

Demanem a la Generalitat restituir el Departament de Medi Ambient

La tarda 5 de juny, dia mundial del Medi Ambient, membres de la Federació d’Ecologistes de Catalunya (EdC), vàrem fer un acció reivindicativa durant l’acte de lliurament dels premis Medi Ambient 2018 que atorga la Generalitat. L’acte ha estat presidit pel President de la Generalitat, Quim Torra.

 

Els ecologistes han desplegat una pancarta durant l’acte en la que es podia llegir: (RESTITUIR  LA CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, UNA PRIORITAT PER LA REPÙBLICA).

Posteriorment, s’ha lliurat al president Torra una carta amb el manifest que al mes de febrer d’enguany  es va trametre a totes les forces polítiques, on es demana la restitució del Departament i Conselleria de Medi Ambient forts, amb competències i recursos. Aquest manifest impulsat per la Federació Ecologistes de Catalunya compta amb la signatura de la practica totalitat d'entitats ecologistes, ambientals i de defensa del territori d'arreu de Catalunya.

Alhora, el document lliurat demana una trobada amb el President de la Generalitat, a la qual es proposa l’assistència de les conselleres de Presidència i d'Agricultura, així com del conseller de Territori i Sostenibilitat que integren les competències més directament implicades amb les polítiques ambientals que, malgrat la seva inherent transversalitat, voldríem veure impulsades per un Departament de Medi Ambient, tal i com succeeix amb els països europeus de referència.

Notícies publicades sobre aquest acte:

xarxanet

ara

 

 

PDF Informatiu: PDF Button