Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

ECOLOGIA URBANA

Dimarts, 15/09/2015

Jornada de portes obertes pel canvi climàtic a Cal Bofill de Torredembarra

2º Dia d’acció global contra el canvi climàtic

El dia 26 de setembre de 10 a 14 h es celebrarà una jornada de portes obertes organitzada per GEPEC-EdC i Ecologistes en Acció a Cal Bofill (Centre d’Activitats Ambientals) de Torredembarra.

Destaquem la presentació del treball "Estem perdent la sorra de la platja?" fruit de 7 anys de seguiment de la dinàmica de l'arena a la Platja de Torredembarra realitzat pel GEPEC-EdC amb la col·laboració continuada del voluntariat de l'entitat.

 

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental que la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra va desenvolupant al llarg de tot aquest any 2015.

La jornada que compta amb el prolegomen de la presència de l’exposició sobre canvi climàtic d’Ecologistes en Acció a Cal Bofill, començarà amb la projecció a les 10h del matí del vídeo-fòrum “Estem perdent la sorra de la platja?” a càrrec de GEPEC-EdC que fa la presentació dels resultats del treball de 7 anys de seguiment de la Platja de Torredembarra.

Continuarà amb el Taller “La petjada del carboni” que és un joc ideat per Ecologistes en Acció i destinat a millorar els hàbits de la ciutadania per evitar els efectes del canvi climàtic.

Sobre les 12 h es farà una taula rodona oberta a tots els públics al voltant del fenomen del canvi climàtic en la que s’aprofundirà en com abordar-lo.

Finalment sobre les 13,30 h es farà una visita guiada als Muntanyans en la que el GEPEC-EdC ens explicarà les característiques principals d’aquest espai natural, ara de nou amenaçat amb un altre avantprojecte de construcció.