Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

AGROECOLOGIA

Dilluns, 25/02/2013

Comença el curs a l'escola de pastors

Concurs de gossos d'atura a Prades. Foto: Jaume Marlès

Les comarques Tarragonines i de les Terres de l'Ebre s'incorporen com a nova destinació a partir de la delegació formada per GEPEC-EdC.  

L’Escola ha inciat la seva formació teòrica aquest dilluns i les classes s'allargaran tot el mes de març, es realitzen al poblet de Montenartró (municipi de Llavorsí – Pallars Sobirà). En aquesta edició 2013 s’han seleccionat 18 persones, d’un gruix de 55 sol·licituds presentades en la darrera convocatòria.

Com a principals novetats del curs, s’incorpora l’Escola de Pastors del País Basc i la incorporació de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona com a nova delegació, que la representarem des de GEPEC-EdC.

Les pràctiques s’iniciaran o bé a la primavera-estiu que comprendrà des del mes d’abril fins a finals de juliol; o bé a la tardor-hivern que comprendrà des del mes de setembre fins al desembre, on les persones seleccionades de les nostres comarques vindran al territori a fer les pràctiques. És per això que des de GEPEC-EdC estem buscant els pastors més adients per acollir-los.

Si ets pastor/a i estàs interessat o en coneixes algun que de molt bon grat acolliria a un alumne posa't en contacte amb nosaltres! 

Link de Referència