Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dimecres, 13/02/2013

Presentació de l’Agenda d’Activitats

El GEPEC-EdC fem públiques les noves propostes per aquest semestre

Presentem la 33ª edició de la nostra agenda d'activitats. El programa, nascut l'any 1990 amb el nom “Anem d'excursió?”, ha evolucionat any rere any incorporant cada vegada més sortides, xerrades i tallers. Tot plegat gràcies a la constància del voluntariat, als socis i a les nostres conviccions. Avui, doncs, fem públiques les noves propostes, sota el nom de “Agenda del GEPEC, Anem d'excursió?... i altres activitats”, que engloben des d’excursions i cursos en educació mediambiental, fins a visites guiades i estudi i observació de les aus.

Cadascuna de les activitats que hem preparat disposa d’un monitor tècnicament especialitzat i ben preparat, amb la qual cosa l’aprenentatge és una aposta segura. Destaquem la incorporació a l’agenda dels tallers d’educació ambiental del Jardí Botànic a Salou; l’excursió a les reserves naturals de Pratdip; l’exitosa activitat de “Pescadors d’Alçada”; els tallers d’agroecologia; i el dinar solidari que organitzarem el proper mes d’abril per tal de posar en contacte els socis i recaptar donacions per possibilitar el desenvolupament dels projectes de l’entitat.

Ens agradaria fer referència també al nou format i disseny de l’agenda: hem millorat la seva visualització i color, hem reordenat i reestructurat el contingut, i hem reduït la mida d’impressió per una banda per a estalviar recursos i per l’altre per afavorir la comoditat de consulta i transport de l’agenda. 

Per últim, volem agrair públicament la tasca de les monitores i monitors, entre els quals hi ha gairebé un 80% de voluntariat. Amb tot, esperem que la participació a les activitats que hem preparat sigui positiva i que en aquest nou semestre puguem gaudir tots plegats de la natura una vegada més.

 

 

Més informació: Tel. 977 331 142 | secretaria@gepec.cat 

PDF Informatiu: PDF Button