Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Visita i dinar al Molí del Fort

Gastronomia km-0 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-06-15

Horari: 11:00 - 16:30

Preu: Socis 23, No socis 25 (dinar inclòs

Lloc: FarenaContingut:

Visita guiada al projecte del Molí del Fort, que busca fomentar la conservació i l’estudi de la flora i la fauna silvestre i els seus hàbitats, i conservar patrimoni històric i cultural, com a eina principal pel coneixement i la defensa de la nostra BIODIVERSITAT, posant especial interès en la fauna autòctona dels nostres ecosistemes mediterranis. 

Què farem: 
Visita guiada al Molí, d'una durada d'1.5 hores aproximadament, on es veuran el centre de cria del cranc de riu autòcton, les restes del molí fariner, la piscifactoria, el moli paperer, el colomar per alimentació de rapinyaires, la central hidroelèctrica centenària... entre altres. 
Dinar inclòs: us comunicarem als inscrits el menú quan s'apropi la data

Lloc de trobada: 10:30 a l'entrada de Farena (pàrking); 11:00 al Molí del Fort
Apte per tots els públics (menors de 3 anys, visita gratuïta, consulteu dinar)
Apte per cadira de rodes (aviseu amb temps, hem d'adequar la visita)

Inscripció necessària, abans de divendres 14 de juny, 13:30h

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.